Terapi

Traumer, stress og kriser eller hjælp til at skabe mere balance, ro og livsglæde. I terapi sessioner hos mig får du hjælp til at skabe struktur og stabilitet i dit liv, healing af traumer og gamle sår samt næring til at komme videre i den retning, du ønsker. Selvbevidsthed er en absolut nødvendighed. Du må erkende og vide af det, du rummer.

 

Bevidstgørelse er en forudsætning for, at du på en ægte integreret måde, kan forenes med dit sande og essentielle selv. Opvågning til en højere bevidsthed sker gradvist og måske uden, at du selv leder efter det. Livskriser, chok eller skelsættende begivenheder sætter ofte processen i gang, uanset om du ønsker det eller ej. Et såkaldt Wake-up call. Derfra er valget dit. Måske du oplever, at livet har gået sin gang alt for længe uden, at du aktivt har været medskaber af det. Og det er tid nu, til at du bliver medskaber af det.

Tid til forandring?

Jeg tror på, at vi alle er her for at lære, at vokse som menneske samt bidrage til hinandens udvikling. Vi er alle på en rejse, som byder på forskellige udfordringer og muligheder. Og nogle gange har vi brug for hjælp. Intet er for banalt. Det er vigtigt at være omhyggelig med det banale og hverdagsagtige, da det fylder det meste af tilværelsen.


At blive mere hel kræver at man plejer sin egen helhed – krop, økonomi, bolig, relationer, seksualitet, følelsesliv, kreativitet, intellekt, kærlighed, spiritualitet og drømmeliv. For at genvinde den sande følelse af at være levende, i flow og balance må du arbejde i dybden med nævnte temaer.


Hvis den ydre verden skal tranformeres, må processen begynde indefra. Hvis den indre verden skal transformeres, må den forstås i lyset af de ydre kræfter, der har formet den. Disse områder er ikke adskilte.

Udgangspunktet for at komme i terapi hos mig kan være:

Harmoni og balance

Vi kommer i harmoni – sjæleligt, mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt – i takt med at den indre og den ydre verden bliver forbundet. Det kræver mod at tale åbenhjertet og ærligt om, hvem du er, hvad du føler og tænker om dine oplevelser. Men det er faktisk endnu mere smerteligt ikke at gøre det. Men det kræver villighed til at være sårbar, ærlig og gøre noget andet end, du plejer. Effekten er magisk.

Hvad kan du få ud af et terapiforløb hos mig

Et forløb hos mig strækker sig typisk over 6-12 sessioner – afhængig af hvor du står i livet. Du vil få konkrete redskaber, øget bevidsthed omkring dit udviklingsmæssige potentiale, forbedret din kommunikation og gennemslagskraft, lære at stå ved dig selv, øget trivsel og livskvalitet samt healing af gamle sår. Du lærer at transformer gamle vaner og mønstre samt erstatte afmagt med gå-på-mod og handling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en dialog om dine muligheder hos mig. Hvis du vil mere om, hvordan jeg arbejder se metode.