Om

“When you are inspired by som great purpose, some extraordinary project, all of your thoughts break their bonds, your mind transcends limitations, your consciousness expands in every direction, and you find yourself in a new great and wonderful world. Dormant forces, faculties and talents come alive, and you discover yourself to be a greater person - By far - than you ever dreamed yourself to be” Pantanjali

Mit kald, ekspertise og erfaring

Jeg er uddannet ID Psykoterapeut, ID Life Coach, HD(O), Systemisk Konsulent, Kundalini yoga lærer samt Holistisk Biomediciner. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det betyder, at jeg arbejder under Dansk Psykoterapeutforenings etikregler.


Jeg har det meste af mit arbejdsliv haft fokus på personlig udvikling og fungeret som konsulent, coach og HR direktør i forskellige virksomheder og organisationer. Jeg driver i dag min egen klinik og kombinerer den med undervisning og supervision på ID Academy, hvor jeg gennem en treårig periode også var uddannelsesleder.


Jeg tilbyder 1:1 sessioner, udviklingsforløb, foredrag og workshops indenfor personlig og spirituel udvikling.


Mit kald, ekspertise og erfaring er at skabe rum og rammer for menneskelig transformation og udvikling. Jeg faciliterer dybe forandringsprocesser for dig, der er klar til at tage ansvar og vågne op og gøre det, du er kommet her for. 


Jeg har valgt en vej her i livet, hvor jeg lever af at sælge min tid og mit nærvær. Alle mine produkter er en del af essensen af, hvem jeg er, min erfaring og min faglighed samt den vej, jeg selv er gået indtil nu.


Jeg har været søgen det meste af mit liv, og har derfor også en lang række uddannelser med mig. Jeg er nysgerrig og dybt passioneret omkring menneskelige udviklingsprocesser.

I 2017 uddannede jeg mig til Spirituel Mentor hos Ole Vadum Dahl sideløbende med jeg fungerede som uddannelsesleder hos ID Academy.

 

I 2015 begyndte jeg på baggrund af en personlig helbredskrise at interessere mig for fysiske og biologiske sygdomsprocesser herunder meta medicin, chok og traumers effekt på den konkrete krop. Jeg uddannede mig til Holistisk Biomediciner hos Gunver Juul. Dette har på mange måder har været en gamechanger i mit liv og helbred. I denne forbindelse tog jeg ligeledes eksamen i 200 timers anatomi og fysiologi samt 100 timeres sygdomslære. Dette lå fin forlængelse af min Kundalini Yoga og The Aquarian Teacher uddannelse, som jeg færdiggjorde i 2013. Denne del af min vej er et vigtigt fundament for min holistiske forståelse af samspillet mellem krop, sind og ånd, og hvordan vi kan støtte den iboende, naturlige helbredelse.

 

I 2014 blev jeg certificeret Soul Leader hos SoulWorks.

 

I 2010 startede jeg min rejse ind i tantra verden dels som en måde at forny mit daværende ægteskab på, og dels til at blive klogere på erotikkens og seksualitetens muligheder som udviklingsvej og indgang til det spirituelle. Jeg har siden da bragt det ind i mit professionelle virke som inspiration og konkrete værktøjer både i parterapi og i individuel terapi. Tantra handler om at se det, som er. Og når bevæger man sig både i højden, dybden og bredden i energisystemet og polaritetsfeltet, er der meget at se.

 

I 2004 færdiggjorde min ID psykoterapeut uddannelse og ID Life Coach uddannelse.  Siden da har jeg taget flere andre coach uddannelse hos The Coaching Company og Attractor, hvor jeg i øvrigt efterfølgende blev ansat og selv begyndte at undervise. I 2006 tog jeg en uddannelse i Systemisk Proces facilitering hos Dispuk.

 

De første år af mit arbejdsliv foregik i det private erhvervsliv, hvor mine funktioner gennem årene har været mangeartede. Min tid i finansverdenen har givet mig økonomisk forståelse og viden. Mine år i reklamebranchen givet mig succes med kundekontakt, projektledelse og kreativ sparring. Som management konsulent har jeg faciliteret resultatskabelse og ledelsesudvikling i forskellige virksomheder. I min tid som partner hos The Coaching Company samt i mine stillinger som HR direktør i ScanJour og Uddannelsesleder hos ID Academy har jeg haft fokus på helheden koblet med sikring af daglig drift, forandringer og strategi.

 

Jeg arbejder i dag selvstændigt som psykoterapeut, coach, supervisor, underviser og foredragsholder på baggrund af mine forskellige uddannelser, kurser og mangeårige erfaring og ikke mindst – at have gået vejen selv.

 

De fleste af mine klienter vælger at investere i et forløb, hvor de i perioder arbejder i dybden med deres mønstre, udfordringer og drømme. Personlig udvikling tager tid, da det virkelige arbejde og integration sker mellem sessionerne.

 

Jeg er dybt taknemmelig for min egen rejse, og det jeg selv har været igennem. Jeg oplever dagligt at se, hvordan mennesker bryder mønstre, og byder det nye velkommen. De integrerer det nye og reorienterer sig i forhold til nye erfaringer, og bringer det ind i livet.

 

Tak for tilliden.