52 30 31 33

pj@epidynamics.dk

Priser & Praktik

Et forløb varierer fra person til person. Nogle har kun brug for et par sessioner til at løse noget konkret og aktuelt, mens andre har behov for et længere forløb. Vi finder sammen ud af, hvad der er bedst for dig eller jer. Udvikling og forandring tager tid, da integration er en vigtig del af processen.

1:1 Sessioner (Priser 2023 ​)

Coaching erhverv & executive

Coaching privat

Terapi

Parterapi

Supervision privat

Supervision for ID studerende

Supervision af grupper ifl. aftale

kr. 1.800,- +moms (60 min.)

kr. 1.000,- (60 min.)

kr. 1.000,- (60 min.)

kr. 1.300,- (60 min.)

kr. 1.000,- (60 min.)

kr.   900,- (60 min.) 

Foredrag

Jeg holder foredrag omkring temaer indenfor alle mine arbejdsområder. Normalprisen for 2 timer er kr. 14.000,- excl. moms. Ring og hør nærmere.

Workshops

Couples Intensive – Deep dive for par

Couples Intensive er en-dags workshop for jer, der har arbejdet med jer selv og med parforholdet gennem længere tid. I står et sted, hvor I begge er parate til at træde ind på et mere kreativt og bevidst domæne af jeres parforhold. Workshoppen er personlig for jer.

 

Det vil være en vigtig investering for mange par at tage en Couples Intensive en gang om året. Dette for at sikre at I bevæger jer i den retning, I ønsker i jeres samliv og kærlighedsliv. Læs mere her.

Pris

6 timers intensivt og personligt fokus på jer som par. Vi starter med en 30 min. forberedende samtale, hvor vi taler om jeres forberedelse til sessionen. Dette er inkluderet i prisen.

Kr. 9.500,-  incl. let frokost, the & snack.

Personal intensive – Deep dive individuelt

Personal Intensive er for dig, som er klar til et kvantespring i din udvikling. Du har arbejdet med dig selv gennem længere tid. Læs mere her.

Pris

4 timers intensivt fokus på dig og dit liv. Vi starter med en 30 min. forberedende samtale, hvor vi taler om din forberedelse til sessionen. Dette er inkluderet i prisen.

Kr. 4.100,- incl. the&snack

Betingelser ved booking/betaling

Du booker din tid enten via mail eller telefon. Betaling foregår enten via MobilePay 751809 eller til konto nummer Nordea 2355 629425846. Første gang indbetaler du samtidig med bookingen af tid, for at booking er gyldig. Derefter betales efter hver session. OBS: Jeg tager IKKE imod Dankort – du kan betale med MobilePay eller kontant (eller forudgående bankoverførsel – skriv navn og dato i tekstfeltet).

Betingelser ved afbud

Hvis du ønsker at flytte eller aflyse din tid, skal det ske senest kl. 12.00 dagen før din session, ellers vil det tælle som udeblivelse, og du faktureres det fulde beløb.